Tuesday, January 31, 2012


Blog Anak Murid

Sisuami seorang Guru ..tapi kini jadi anak murid pada isterinya hehehe..ye la cikgu kat sekolah sekali tugasan belajar kena buat blog la pulak ...alhamdullilah beRjaya dengan sendiri buat blog . aku... ajaran itu ini jee tp keja buat sendiri.. baru celik it namanya.

tahniah ...to my lovely husband ..jangan marah yee...


http://aunidlan.blogspot.com/

Permata Hati Ibu & Ayah



idlan yang slim

Mood Masak
Sekarang ni asyik teringin nak makan kek...pel bagai kek nak makan ..kalau g TF tu kek pisangla yang aku beli janji kek...sejak ada auni.... masa terhad nak main masak2. auni bagi masa pagi je dr awal pagi sampai jam 10-11 pagi lepas tu masa dengan dia sepanjang hari.. so kena jadi super...women kat rumah buat keja .. idlan lak jam 7.30 pagi dah mula minta makan ..lapar ... hari cuti x da masa la nak lajakkan tidor tu lepas subuh.. terus bangun buat keja rumah.. jadi dah dua minggu dapat curi masak kek hehehe... alang2 nak masak ..cuba resepi baru.. baru best tengok bawah niee.. aktiviti hujung mggu... aktiviti nie utk besarkan lagi saiz baju ..tp alahai sukanya makan kek tu masalahnya.

resepi kat blog resepi yee...bagi sesiapa nak try http://resepikantan.blogspot.com/

kek carrot walnut

kek cream creaker kukus