Thursday, October 15, 2009

Kerabu IKan Bilis Ayam

Resepi dari Nor ... best..dah tak tahu nak masak apa niee .. cari resepi lak ... yee

APAM aka MUFFIN PISANG COKLAT

resepi hanieliza... gebu sedapp sangat macam kek pisang ...thanks lia bagi pisang .......dapat aku buat pagi tadi ...dapat 16 biji ikut resepi yang ambil dalam blog tu.


Tuesday, October 13, 2009

Jamuan Hari Raya Fakulti Seni Dan Muzik

ckit je gambar ... banyak sangat jadi boh kat facebook jee nak tgk g facebook yee .
jamuan raya siap ada pertandingan lagu raya dan cabutan bertuah serta pakaian tercantik





Monday, October 12, 2009

Memori Malam jamuan Raya Jabatan Seni

ni lak gambar yang sempat aku rakamkan malam jamuan tu ....siap main bunga api.. haa...best...aku tengok je laa... en ajis sponser bunga api...hehehehe idlan malam tu wahhh... merdeka merata tempat dia melawat ... last ayah dia ajak balik dah letih asyik mengekor idlan je risau jatuh longkang yang dalam kat bengkel tu... jadi ...aku tak lama ctu ,esok pulak husband kena g sekolah ada KAGAT ...jadi dok jab jee... yang sedih gambar sendiri tak da sebab camera aku pegang...