Thursday, September 17, 2009

Biskut Nestum

sab nie biskut nestum... semalam baru siap deco tu hehehehe biskut dah siap minggu lepas lagi.

Juadah Hari Ke Dua Puluh Enam


nasi tomato

kerabu timun

ayam masak merah

Wednesday, September 16, 2009

Kuih Raya lagi

makmur bonda dan biskut kelapa conflakes ... ada lagi satu sab nti lum siap lagi nak deco sikit lagi nti kak ila upload yee .



Kuih raya lagi

untuk sab niee ... ni Biskut mentega kacang ...best .. tapi rumit buat dia guna acuan alamak lemas dan rimas sbb tau je guna acuan melekatlaa.. last kuih tak cantik lagi pun ..buat lak balik keja ( malam tadi )..jam 12 malam lum siap esok keja last kak ila create yang simple jee dah jam 1 ... mata dah kuyu ... nak tunggu acuan masak jenuh ..jadi buh dalam cup ...je senang keja.

aaa resepi sab nak dah masuk klik cni yee resepikantan


acuan baru


acuan tradisional
JUADAH

hari keberapa POSA tak ingat masa ambil gambar niee rasa hari ke 24 puasa dah..hehhee.. ambil gambar tapi tak sempat upload ..bz dengan biskut raya ... layan je laa ye opsss lupa satu lagi kerabu timun ... x da gambar laaa... dah berbuka baru sedar kerabu dlm peti ais g ambil x sempat nak ambil gambar lagi.


Nasi beriaNI


Ayam goreng kicap buat anakanda


dalca daging


Sambal kerang

Monday, September 14, 2009