Thursday, February 25, 2010

Pemandangan

nie pemandangan perjalanan dr simpang pulai ke gua musang ... sayu2 dok puncak bukit...mengerunkan ..bila tgk bawah...







gambar kat bawah nie dari tingkap bilik 312 di hotel Grand Riverview Kota Bharu , Kelantan .... pemandangan mengadap sungai kelantan... mai waktu magrib rasala seram sikit ... ... cantik kan alam ciptaan Tuhan..


Wednesday, February 24, 2010

KIK IPTA kat USM Kubang Kerian

Group TERAS terpilih gak menwakili UPSI g kovensyen kik , apa lagi mula tau dapat join g kovensyen masing-masing kerja keras ... siap berdoa agar agar teras dapat bentang hari pertama supaya relax lepas tu ... alhamdullilah dah tercapai bentang hari pertama ... tapi tak da rezeki nak menang ... apa yang penting ada pengalaman dan tengok projek kik "U" lain yang power-power tu . Atas Bas

nie gambar atas bas, konon sampai kelantan , lepas kovensyen selesai leh la g shoping ...cari buah tangan utk orang tersayang... tapi malang orang x nak bawa ... keropok jee dapat beli kesian idlan ibu tak beli apa pun untuk idlan ... lain kali kita g jalan2 kita beli yee x yah tunggu orang bawa ... sedihnyaaa bukan selalu g sana.


Sekitar Lobi Hotel Menunggu Ambil Kunci Bilik

Sampai Kota bharu terus ke hotel , penatnya dok atas bas 9 jam ...




Hotel Tempat Penginapan Semua Peserta


Raptai kat USM ...





Hari Perbentangan projek

gambar masa perbentangan x terpikir nak bagi orang lain ambil semua fikir ketaq jee dengar soalan juri






Majlis Kemuncak Kovensyen KIK , Dewan Putri Sakdong , Hotel Grand Riverview Kota Bharu, Kelantan