Monday, November 23, 2009

Biskut Raya Haji

Raya haji tahun niee aku plan buat makmur ( dah siap kemarin siap buh cup )dan buat beberapa jenis kek jee... sebab raya lepas tak da sapa buat kek ... abg suhaimi dah bertanya mana kek mana makmur jadi raya niee buat kek dan makmur je la....mak aku pun tanya tak da sapa buat kek ....raya nie laa..biskut bagi orang lain bawa balik kampung. kami kek dan makmur jee ...biskut tutup buku ...jab malasssss.


jamuan perpisahan

20.November 2009, sekolah kebangsaan Antara gapi... cikgu2 pakat buat jamuan perpisahan untuk cikgu yang dapat bertukar ke sekolah lain. kami join... sampai idlan dah tidor ..sehari mak cakap tak tidor ... sampai tidor dah jam 10 baru jaga ..main jab jam 11 kami balik .... ni gambar yang sempat rakam semasa majlis berlangsung.










Ulang Tahun ke 3

19. november 2009 genap 3 tahun rumahtangga yang telah dibina... aku ingat nak buat special la masak and hias meja cantik-cantik .. tup balik keja layan anak kat luar jab tup jiran mai sembang... ye la nak jumpa payah sebab keja balik dok umah jeee dok bersembang dengan jiran sampai jam tujuh last masak ini untuk celebrate anniversary kami .. husband pun ada lak bawa balik lontong dari sekolah sekalila idangnyaa



mee goreng mamak


air cendol + jagung manis

ayam bakar
KABUS