Thursday, May 21, 2009

SESAT

Isnin lepas bawa idlan g hospital cerita sedih bila sampai depan doktor ...leh bertanya napa datang Ya Allah mau kena bantai doktor nie dah temu janji depa buat tanya kita lak ... lepas tu kata lak minta maaf ye rekod anak kantan x da dalam fail dia ..jadi dia tak tau napa datang ... macam nak naik hantu aku dengar dah tungggu kat luar lama ...kalau tau macam tu tak datang tak pa... habis tu mana g report anak aku selama dia lahir hingga sekarang kat spital tu... sakit jiwa tul... hari tu bila tundakan tarikh temujanji siap ada nurse call macam marah je sebab tak bawa anak cek ..dah g report lak hilang ... angin satu badan

Darul syifa, terus kami bawa idlan g Darul Syifa buat air untuk idlan dan kakak lepas tu terus g KUIS tengok kakak .. Kuis dah bertambah banyak bangunan dulu g masih banyak tanah lapang.... hehehee... nie dah padat tapi tak sepadat cni la...hehehehe...time balik patut naik ikut nilai tapi kami terus ikut jalan datang....sesatla pulak cari jalan nak balik masuk kl tu pusing-pusing merata jem dengan orang balik keja dengan tak tahu jalan ...idlan dah boring kesian, nasib tak nangis akhirnya hampir jam tujuh baru dapat jalan ke lebuh raya untuk ke ipoh. tol pun jem juga orang keluar dr kl lak... penat gila









Jejari Keledek

Lama tak makan.. takut angin satu badan, tapi suami kantan call dari pasar dia nak beli keledek katanya petang nanti buat goreng yee... boleh jee kalau sakit badan belakang kira hehehe... ini hasilnya minum petang.