Sunday, April 18, 2010

HARI LAHIR SUAMI TERCINTA, jumaat 16hb April 2010 , pagi tu aku tak sempat buat sarapan utk suami dok sibuk siapkan kuah laksa ..jadi ucapkan Happy brithday je ... tengahari tu balik ...umah aku masak nasi tomato ... ayam goreng kicap dan sambal udang bernenas.

menu petang lak ... aku siapkan laksa dan keluarkan kek coklat lembab yang aku buat semalam ... kebetulan lak .. jiran call nak g umah nak ambil katalog menangglass ware ... jadi ada juadah pakat-pakat jamu selera jadi macam birthday party lak yee.














16 hb APRIL 2010 ... JUMAAT ...