Menu Hari Kesembilan
sayur kacang panjang d carot ...
ha ... baru pandai buat air asam pencicah ikan bakar tu , dulu x makan jadi x reti buat.. masa kecik-kecik pernah makan arwah tok buat.. itu kali pertama makan ...tapi tok buat x buh belacan. Bila dah kawin suami makan ..alamak kena belajarla jadi aku belajar dari jun sebab aku g umah dia makan air asam sedap sangat..sekarang dah buat aku sangkut sekalila makan. Tapi sambal belacan sorry tak sentuh dan tak reti buat itu suami aku kena buat sendiri kalau nak makan.
Hari tu g TF tengok ikan temenung borek niee fuh bakar sedap niee... aku beli 4 ekor jee pilih yang besar-besar ...bakar dua ekor jee sampai ke sahur baru habis hehehe.
sayur kacang panjang d carot ...
ha ... baru pandai buat air asam pencicah ikan bakar tu , dulu x makan jadi x reti buat.. masa kecik-kecik pernah makan arwah tok buat.. itu kali pertama makan ...tapi tok buat x buh belacan. Bila dah kawin suami makan ..alamak kena belajarla jadi aku belajar dari jun sebab aku g umah dia makan air asam sedap sangat..sekarang dah buat aku sangkut sekalila makan. Tapi sambal belacan sorry tak sentuh dan tak reti buat itu suami aku kena buat sendiri kalau nak makan.
Hari tu g TF tengok ikan temenung borek niee fuh bakar sedap niee... aku beli 4 ekor jee pilih yang besar-besar ...bakar dua ekor jee sampai ke sahur baru habis hehehe.
Comments