Tuesday, December 08, 2009

Idlan bersama tompok , utraman dan basikal



Berkelah Di Pantai Merdeka

plan g pantai merdeka niee jadi selepas tak jadi g lumut dengan kawan-kawan sekerja.. kalau g lumut kami tiga beranak jee x bestla jadi kami buat plan b ..bercuti dan berkelah semasa balik kampung raya haji lepas. aku plan baik-baik ajak mak ayah ,family abg dan family kak yang dok sungai petani join sekali ..baru meriah... apa lagi anak2 dapat turun laut x nak naik...jenuh pujuk baru naik.
kat sana suami aku , angah apit dan abah cari kepah...aku rasa kepahla...lepastu bakar sedap fresh2 manis jee.




kesian sampai air lum pasang jadi anak-anak kena main pasir dulu














pemandangan di pantai merdeka

pemandangan di pantai merdeka

syoknya mandi


nie ha bakar ayam dan kepah yang kutip

sedapnya makan

banyak menu nie salah satu ayam bakar

Monday, November 23, 2009

Biskut Raya Haji

Raya haji tahun niee aku plan buat makmur ( dah siap kemarin siap buh cup )dan buat beberapa jenis kek jee... sebab raya lepas tak da sapa buat kek ... abg suhaimi dah bertanya mana kek mana makmur jadi raya niee buat kek dan makmur je la....mak aku pun tanya tak da sapa buat kek ....raya nie laa..biskut bagi orang lain bawa balik kampung. kami kek dan makmur jee ...biskut tutup buku ...jab malasssss.


jamuan perpisahan

20.November 2009, sekolah kebangsaan Antara gapi... cikgu2 pakat buat jamuan perpisahan untuk cikgu yang dapat bertukar ke sekolah lain. kami join... sampai idlan dah tidor ..sehari mak cakap tak tidor ... sampai tidor dah jam 10 baru jaga ..main jab jam 11 kami balik .... ni gambar yang sempat rakam semasa majlis berlangsung.










Ulang Tahun ke 3

19. november 2009 genap 3 tahun rumahtangga yang telah dibina... aku ingat nak buat special la masak and hias meja cantik-cantik .. tup balik keja layan anak kat luar jab tup jiran mai sembang... ye la nak jumpa payah sebab keja balik dok umah jeee dok bersembang dengan jiran sampai jam tujuh last masak ini untuk celebrate anniversary kami .. husband pun ada lak bawa balik lontong dari sekolah sekalila idangnyaa



mee goreng mamak


air cendol + jagung manis

ayam bakar
KABUS


Wednesday, November 11, 2009

Makan Pizza

kemarin g makan pizza ramai-ramai liza belanja apa lagi melantak laa semuanya...hahahahahaaha

tq liza kerna belanja